top of page

5000-en lettünk a zárt csoportban!



Mivel elmúlt már éjfél, úgy kell írom, hogy a tegnapi napom fénypontja az volt, hogy amikor megkérdeztem a zárt csopiban - ahol egyébként a napokban 5000-en lettünk, elképesztő! - hogy milyen lesz majd betölteni az 50-et, más-e mint a 40, több mint 100 őszinte válasz érkezett, némelyik szívbremarkoló, némelyik vicces volt, az esti kádfürdőm alatt többször is elolvastam őket, hiszen pont ez a lényege a női közösségnek, hogy megosszuk egymással a tapasztalatainkat és azzal is segítsük egymást.

Nagyon büszke vagyok, hogy ilyen csoportunk van! És bár még van 3 évem az 50-ig, majd időről időre visszatérek olvasgatni a gondolatokat, vagy megírom egy blog posztban!

És hogy miért ez a kép?

Pontosan nem tudom megmagyarázni, de amikor ránézek, azt érzem, hogy ez nagyon én vagyok és jöhet majd az az 50!

Ez pont egy werkkép amúgy (az @antiagingshow projektünkhöz fotóztunk), amit @raab.marta_cool40 készített - nem csak a divattervezéshez van érzéke! - a vadiúj telefonommal, és itt szeretném megköszönni a @samsungmagyarorszag -nak, hogy mostantól olyan menő telóval, mint az #GalaxyS21Ultra gyárthatok egy ideig tartalmat. (10 évet dolgoztam távközlèsben, a telefonmániám megmaradt!) #withgalaxy #reklam #coolisageless #eljeneka40felettinok

Style notes: ing @sisterjane a @lula_leek-től nadrag @alexandermcqueen cipő @promod **** smink & haj @olahzsofimakeup Helyszín @bagatellegardenhouse - meg egyszer köszönjük, hogy mehettünk!

Comments


DSC_3796.jpg

Iványi Orsolya, Vichy Neovadiol Változókor nagykövet

Ha még többet szeretnél megtudni rólam, ide kattints!

Hírlevél

Köszönöm a feliratkozást!

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
bottom of page