top of page

Miből fogsz élni, ha nyugdíjas leszel?



Szoktam feltenni a kérdést magamnak, és azt szoktam válaszolni, hogy nem leszek nyugdíjas, mert a halálomig akarok dolgozni. Ennek persze az egyik prózai oka, hogy nem fogok túl sok nyugdíjat kapni.


Gondolom, nem én vagyok az egyetlen, akinek ez a kérdés néha átfut az agyán. Ideje nem elsöpörni a gondolatot, hanem foglalkozni vele, inkább előbb, mint később.


Október 20-án újra jönnek a Pénzszerész-ek, és okosítanak minket pénzügyileg.


Itt a helyed, ha pénzügyileg tudatos, felelős gondolkodású vagy és fontos számodra, hogy 65 éves korod után milyen lesz az életed.

Elgondolkodtál már azon, hogy… - Mennyi lesz az állami nyugdíjad? - Hogyan kérheted ki a rád vonatkozó adatokat a Nyugdíjfolyósítótól és hogyan lehet pontosan kiszámolni? - Milyen formában gondoskodhatsz a nyugdíjadról? Melyik forma való Neked? - Mennyi pénzt kell össze gyűjtened a megfelelő életszínvonal fenntartásához, vagy akár a bakancslistád megvalósításához? - Milyen okos megoldások, legális „trükkök” vannak, melyekkel több pénz maradhat a zsebedben? - Milyen szempontok szerint nézd át meglévő szerződéseidet, ha már megkezdted az időskorra való felkészülést, de nem vagy biztos benne, hogy jó helyen van a pénzed? - Hogyan készítheted el saját nyugdíjstratégiádat?


A workshop kiváló lehetőség arra, hogy képbe kerülj az összes nyugdíjcélú megtakarítási formával és megtudd, számodra melyik a testhezálló. Megmutatjuk, hogyan vehetsz igénybe rájuk állami támogatást. És elárulunk néhány legális “trükköt” is Neked, melyekkel a család pénzügyi lehetőségeit, adójóváírásait okosan kezelve, garantáltan több pénz marad a család zsebében, vagy akár a nyugdíjad is magasabb lehet.


Az eseményt tartják: - Tasi Csaba – pénzügy-informatikus közgazdász, pénzügyi tervező, pénzszerész - Gőcze Edit – öngondoskodási szakértő, pénzszerész


Használd ki ezt az exkluzív lehetőséget, a tét nélküli, baráti közeget és kérdezz bátran! A program az Éljenek a 40 feletti nők csoport tagjai számára díjmentes.


Regisztráció: Az online esemény linkjét kérd Orsitól! hello@orsolyaivanyi.com


Gyertek jó lesz!




Comments


DSC_3796.jpg

Iványi Orsolya, Vichy Neovadiol Változókor nagykövet

Ha még többet szeretnél megtudni rólam, ide kattints!

Hírlevél

Köszönöm a feliratkozást!

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
bottom of page