top of page

#vasárnapreggelimorfondír



Egy hónap online edzés (8 alkalom, hetente 2) után a következőkre jutottam: 1. szégyen, hogy mennyire merev vagyok, szégyen, hogy mennyire nem vagyok fitt (lehet, hogy egy t?) 2. a könnyűnek látszó gyakorlatok, pl pókjárás, döglött bogár, bazi nehezek 3. torna után nem fájtak az ízületeim 4. fogytam 1.5 kilót 5. azèrt is, mert a téli elszabadulás után jobban figyelek az ètkezèsre + visszaálltam a keserű csokira (csokifüggőként kell vmi) 6. konklúzió: naponta félórás feladatsor kötelező! ès Gincsai Bernadett személyi edző


Ez a hét arról szólt főleg, hogy lefektessem a hataraimat, minden nap bejött egy "eset", arra késztetettek, hogy megtegyem, akkor is ha ez a másiknak adott esetben fáj. 1. Nem vagyok elérhető 0-24-ben. 2. Nem fogok válaszolni rögtön, ha kapok egy üzenetet. 3. DE általában 48 oran belül próbálom megválaszolni. 4. Még mindig próbálok minden esetben kedves lenni. (bár ezen a héten is volt olyan, hogy cserébe leordították a fejemet) 5. Nem újdonság, hogy sokan más hátán szeretnének sikereket elérni, és mivel nektek köszönhetően nálam már egy megosztásnak nagy értéke van, hetente többször kell visszautasítanom kéréseket, és persze én vagyok ilyenkor a kőszívű, amikor "csak" egy megosztásról van szó...vállalom. 10 év alatt te is eljuthatsz odáig, hogy havonta 25e emberhez eljusson a tartalmad.


Hamarosan elindul a munkahelyimenopauza.hu oldalam, nagyon örülök, hogy egyre nagyobb a cégek részéről az érdeklődés Magyarországon is erre, hogy egyrészt edukaljuk a kollèganőket, másrészt erzekenyítsük a férfivezetőket, harmadrészt javítsunk a munkakörülményeken, ha lehet.

Az elmúlt egy hónapban adtam 2 rádió interjút (Tilos Rádió, Karc FM), meginterjúvolt a Nők Lapja is, és mindig rá kell jönnöm, hogy nagyon élvezem, ha beszélhetek a változókorról meg a menopauzáról, úgyhogy köszönöm a megkereséseket!


Ès annyi köszönő levelet kapok tőletek, hogy na! Meg hogy példakép vagyok. Nagyon hálás vagyok ezekért, mert ez igazolja vissza igazán, hogy valami hasznosat próbálok itt csinálni, nem a lájkok.... ez az igazi öröm számomra!


+1 2011-ben, amikor Londonban laktam a Notting Hillen, betévedtem egy újonnan nyílt butikba a Portobello Road-on. Nézgelődtem, nézegettem, nem engedhettem meg magamnak, mindig volt valami fontosabb. 10 évvel később pedig ezen a képen egy Sister Jane ingben feszítek, így érnek be szépen a dolgok idővel.

Jó hétvégét mindenkinek, ma nem dolgozni!

Opmerkingen


DSC_3796.jpg

Iványi Orsolya, Vichy Neovadiol Változókor nagykövet

Ha még többet szeretnél megtudni rólam, ide kattints!

Hírlevél

Köszönöm a feliratkozást!

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
bottom of page